Etiquetes

dijous, 21 d’agost del 2014

La pastenaga

Malgrat que la pastenaga gairebé no necessita presentació, jo havía de fer una entradeta al bloc per ser un ingredient molt important a la meva cuina, aixì donçs, aquí hi és:


Dintre dels aliments de la categoria de les verdures i hortalisses les pastanagues pertanyen al grup dels tubercles i arrels.
La pastanaga com tothom sap és dolça, deliciosa i cruixent. És una verdura molt recomendable per a una dieta saludable. Està composta d'elements tan beneficios per a la nostra salut com els beta-carotens, vitamines (A, B i C), minerals (com el coure, el calci, el potassi, el manganès i el fòsfor) , així com d'antioxidants i fibres dietètiques. A més a més, només ens aporten 41 calories per cada 100 g, és a dir, una quantitat insignificant de greix i de colesterol.
Els carotens es converteixen en vitamina A al fetge, concrétament aquest arrel conté betacarotè que és un dels més poderosos antioxidants naturals que ens ajuda a protegir el cos de les lesions provocades pels nocius radicals lliures d'oxigen. També compleix amb tots els aports beneficios de la vitamina A, com son la visió, la producció d'espermatozoides, el manteniment de la integritat epitelial, el creixement i el desenvolupament.
A que us donen ganes de menjar pastanagues?
Us prometeixo afegir més dolços amb elles com ingredient principal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada